Hem
Yhteystiedot

Haemme LÄHIHOITAJIA määräaikaisiin sijaisuuksiin kuntoutuskoti Pelapuuhun Saarijärvelle

Julkaistu: 2022-04-25

Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Kuntoutuskoti Pelapuu tarjoaa viihtyisää asumista 12 mielenterveyskuntoutujalle. Pelapuu sijaitsee muutaman kilometrin päässä Saarijärven keskustasta, luonnon keskellä, mutta helpon matkan päässä palveluista. Tukea ja apua saa kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Henkilökunta on paikalla klo 07.00-20.00 ja asukkailla on mahdollisuus olla yhteydessä henkilökuntaan myös yöaikaan. Pidempiaikaisen asumisen lisäksi meiltä tehdään myös kotikäyntejä omissa asunnoissa asuvien kuntoutujien arjen tueksi. Tuemme asukkaitamme suuntautumaan harrastuksiin ja päivätoimintoihin, jotta he saavuttaisivat mahdollisimman itsenäisen otteen omaan elämäänsä.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt Pelapuuhun lähihoitajia eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Lähihoitajana toimit merkittävässä rooloissa asukkaiden arjessa sekä työtiimissä.

Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. 

Mitä toivomme sinulta? 

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Arvostamme työkokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, esihenkilön tuen sekä antoisan työn viihtyisässä työympäristössä. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista tuemme työvuorosuunnittelussa. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä. Moniammatillisessa työyhteisössämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta, ja henkilöstön osaamista kehitetään säännöllisillä koulutuksilla. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Päivi Sivusuo, p. 040 680 0512, paivi.sivusuo@humana.fi

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae tästä

 

Tutustu Pelapuuhun tarkemmin täällä


Kuntoutuskoti Pelapuu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.