Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen sekä eripituisiin määräaikaisuuksiin Palvelukoti Hilmariin Keuruulle

Julkaistu: 2021-11-02

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Toukokuussa 2019 valmistunut uusi hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita.

Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä. 

Etsimme nyt Palvelukoti Hilmariin yhtä lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä 1-3 lähihoitajaa eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin (5-12 kk). Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Haussa huomioidaan myös lähihoitajaopiskelijat, joilla yli 120 op suoritettuna. Kehitysvammatyön sekä mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehto katsotaan eduksi. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien parista on suureksi eduksi, kuin myös innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvamma- ja mielenterveystyötä kohtaan.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä on kattava koulutusympäristö, josta voit kaikille kuuluvien koulutusten lisäksi valita myös muita itseäsi kiinnostavia koulutuksia. Myös työpaikan ulkopuolella järjestettävät koulutukset sekä itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi.

Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 palveluesimies Marjo Kaasinen, p. 050 361 3264.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 12.12.2021. Haastatteluja tehdään jo heti, kun sopivia hakijoita ilmaantuu.

Hae paikkaa

 

Palvelukoti Hilmari on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.