Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteesen Itsenäistymiskodit Auriin Jyväskylään

Julkaistu: 2021-03-23

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Monipuoliset ja haastavat tehtävät moniammatillisessa työyhteisössä, osaavat työkaverit ja kannustava työympäristö tulevat kaupan päälle.

Jyväskylässä Salmirannassa sijaitsevat Itsenäistymiskodit Aava sekä Auri ovat nuorten aikuisten aktiivisen asumiskuntoutuksen tukiasuntoyksikköjä. Aava ja Auri tarjoavat asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa asumisen tukea lastensuojelun jälkihuollon asiakkaille ja nuorille mielenterveyskuntoutujille sekä aikuissosiaalityön asiakkaille. Tarkoituksenamme on auttaa nuorta itsenäistymään tukien psyykkistä vointia, yhteiskunnallista osallisuutta sekä sosiaalisia suhteita. Itsenäistymiskodit Aurissa henkilökunta on paikalla joka päivä klo 7-20.

Työmme on kokonaisvaltaista ja osallistavaa. Tärkein tehtävämme on luoda luottamuksellinen suhde nuoriin. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa nuorten psyykkisen voinnin tukemista, omatyöntekijäaikojen pitämistä, vuorokausirytmin tukemista, nuorten etujen valvomista sekä heidän auttamistaan arjen asioissa, esim. lääkehoidon tukemisessa ja kodinhoidollisissa askareissa. Lisäksi teet yhteistyötä eri tahojen kanssa, kuten sosiaalityö, koulut, kaupungin mielenterveyspalvelut, työllisyyspalvelut ja Kela. Nuoren kanssa yhdessä asetetut tavoitteet, dialogisuus, uteliaisuus ja yksilöllisyys ohjaavat työtämme.

Työ on kaksivuorotyötä. Ohjaajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme sinulta vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä mielenterveystyön koulutusohjelmaa. Lisäksi arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, psykiatrisesta hoito- tai kuntoutustyöstä tai neuropsykiatrisesta työstä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta ja halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista tekemisen meininkiä. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jani Nyyssönen, puh. 044 714 3981, jani.nyyssonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2700 työntekijää ja autamme päivittäin 4200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.