Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA tuntitöihin Itsenäistymiskoti Auriin ja Aavaan Jyväskylään

Julkaistu: 2021-04-23

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Monipuoliset ja haastavat tehtävät moniammatillisessa työyhteisössä, osaavat työkaverit ja kannustava työympäristö tulevat kaupan päälle.

Jyväskylässä Salmirannassa sijaitseva Itsenäistymiskodit Aava sekä Auri ovat aikuisten aktiivisen asumiskuntoutuksen tukiasuntoyksikköjä. Aava ja Auri tarjoavat asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa asumisen tukea lastensuojelun jälkihuollon asiakkaille ja nuorille mielenterveyskuntoutujille sekä aikuissosiaalityön asiakkaille. Tarkoituksenamme on auttaa nuorta itsenäistymään tukien psyykkistä vointia, yhteiskunnallista osallisuutta sekä sosiaalisia suhteita.

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa psykoedukatiivisen keskustelun käymistä nuoren kanssa, nuorten vuorokausirytmistä sekä aamu- ja iltapalasta huolehtimista, lääkehoidon tukemista, kuljettamista, ryhmänohjausta, siivoamista, kaupassakäyntiä ja ruoanlaitossa avustamista. Lisäksi pidät nuorille omatyöntekijäaikoja, valvot nuorten etuja, sekä teet yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tehtävämme on luoda luottamuksellinen suhde nuoriin. Työmme on kokonaisvaltaista ja osallistavaa. Itsenäistymiskodeissa henkilökunta on paikalla päivittäin klo 7-20.

Odotamme sinulta vähintään sosiaali- tai terveysalan tutkintoa sekä mielenterveystyön opintoja 20 opintopistettä. Lisäksi arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, psykiatrisesta hoito- tai kuntoutustyöstä tai neuropsykiatrisesta työstä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta ja halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista tekemisen meininkiä. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Henna Pekkalaan, puh. 044 714 3979, henna.marika.pekkala@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.