Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt sairaanhoitajaa, sosionomia, fysioterapeuttia tai toimintaterapeuttia ohjaajaksi Palvelukoti Hilmariin Keuruulle

Julkaistu: 2021-11-02

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Toukokuussa 2019 valmistunut uusi hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita. Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt joukkoomme ohjaajia vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajana autat asukkaita kuntouttavalla työotteella ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asukkaidemme näköistä arkea heidän toiveensa ja odotuksensa huomioiden. Koulutustaustastasi riippuen työnkuvaan sisältyy oman koulutus- ja osaamisalueesi tehtäviä (esim. sairaanhoidollisia tehtäviä tai fysioterapeutin tehtäviä). Ohjaajana osallistut myös hoitotyöhön. Meille on tärkeää, että jokainen asukas tietää ja tuntee asuvansa turvallisessa asuinympäristössä.

Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi, ja työnkuvassa huomioimme jokaisen omat erityisosaamisalat ja motivaatiotekijät. Arjen puuhissa jokaisen työntekijän vahvuudet yhdistyvät. Pääset osaksi kannustavaa ja ammattitaitoista työryhmää, jossa työkaverit ovat aina valmiita auttamaan toisiaan. Työ on kaksivuorotyötä, mahdollisuus myös osa-aikatyöhön ja iltavuoroihin.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sairaanhoitajan, fysioterapeutin, toimintaterapeutin tai sosionomin tutkintoa). Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen AMK-opiskelijat. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumisopinnot tai sairaanhoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen hoitotyö. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien parista on suureksi eduksi, kuin myös innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvamma- ja mielenterveystyötä kohtaan.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia ja sitä tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 palveluesimies Marjo Kaasinen, p. 050 361 3264.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 12.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Palvelukoti Hilmariin täällä.

Palvelukoti Hilmari on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.