Hem
Yhteystiedot

Haemme Jyväskylän Puuppolaan Pienkoti Akseliin kahta OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-04-14

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Pienkoti Auran yksiköt toimivat Jyväskylässä ja sen lähiympäristössä. Pienkotimme ovat lastensuojelun sijaishuollon vaativan psykiatrisen erikoislaitoshoidon yksiköitä. Toimintamme punainen lanka on ihmisen kohtaaminen; ja vahvan psykiatrisen ja terapeuttisen osaamisen ansiosta pystymme tukemaan haastavissakin elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria, aikuisia ja perheitä.

Pienkoti Auran uusin lastensuojeluyksikkö Akseli valmistui keväällä 2019. Pienkoti Akseli sijaitsee Puuppolan luonnonkauniissa ympäristössä, noin 20 kilometriä Jyväskylän keskustasta. Akseli toimii kodikkaassa omakotitalossa samassa pihapiirissä Pienkoti Aisan kanssa. Akselin lapset ovat lapsuusikäisiä, esikouluikäisestä yläkoululaisiin.

Ohjaaja osallistuu lapsen ja nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelee yhteistyössä lapsen, nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja) ja aikaisempaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Etsimme lämmintä, välitöntä ihmistä aikuiseksi kodinomaisesti toimivaan lastensuojelun sijaishuoltoa tarjoavaan vaativaan psykiatriseen erityisyksikköön. Yksikkö sijaitsee Jyväskylän Puuppolassa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Arvostamme ulospäin suuntautuneisuutta, kohtaamisen taitoja, tiimityötaitoja, sekä organisointikykyä ja joustavaa työotetta. Toivomme, että lämminhenkisyys ja laatu ovat arjen työssä merkityksellisiä ja konkreettisia asioita sinulle.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja
tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tomi Otsala, p. 040 098 2023, tomi.otsala@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 5.5.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Pienkoti Akseliin täällä.


Pienkoti Akseli on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.