Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pienkoti Auraan Jyväskylään

Julkaistu: 2021-07-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Pienkoti Aura on toiminut vuodesta 2003 Jyväskylässä ja sen lähiympäristössä. Pienkotimme ovat lastensuojelun sijaishuollon vaativan psykiatrisen erikoislaitoshoidon yksiköitä. Ydinosaamisaluettamme ovat psykiatria, kiintymyssuhdetyö ja traumaosaaminen. Toimintamme punainen lanka on ihmisen kohtaaminen, ja vahvan psykiatrisen ja terapeuttisen osaamisen ansiosta pystymme tukemaan haastavissakin elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria, aikuisia ja perheitä.

Jyväskylässä Mäyrämäessä sijaitseva Aura on seitsenpaikkainen kodinomainen ja turvallinen kasvuympäristö, joka tarjoaa mahdollisuuden korjaaviin kiintymyssuhteisiin sekä terapeuttisen lähestymistavan nuoren vaikeuksiin. Asiakkaamme ovat nuoruusikäisiä. Lue lisää yksiköstämme täällä.

Odotamme sinulta sosionomin tai kuntoutuksen ohjaajan AMK-tutkintoa. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee vahvasti työssä menestymistä. Etsimme lämmintä, välitöntä ihmistä osaksi tiimiämme.

Arvostamme ulospäin suuntautuneisuutta, kohtaamisen taitoja, tiimityötaitoja, sekä organisointikykyä ja joustavaa työotetta. Toivomme, että lämminhenkisyys ja laatu ovat arjen työssä merkityksellisiä ja konkreettisia asioita sinulle.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Virve Valkeinen, p. 040 769 3773.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.7.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hae paikkaa

 

Pienkoti Aura on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.