Hem
Yhteystiedot

Haemme Jyväskylän Nuuttiin Pienkoti Nuutinkoloon yötyöhön OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-09-07

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Pienkoti Aura on toiminut vuodesta 2003 Jyväskylässä ja sen lähiympäristössä. Pienkotimme ovat lastensuojelun sijaishuollon vaativan erityistason laitoshoidon yksiköitä. Ydinosaamisaluettamme ovat psykiatria, kiintymyssuhdetyö ja traumaosaaminen. Toimintamme punainen lanka on ihmisen kohtaaminen, ja vahvan psykiatrisen ja terapeuttisen osaamisen ansiosta pystymme tukemaan haastavissakin elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria, aikuisia ja perheitä.

Pienkoti Auran uusin lastensuojeluyksikkö Nuutinkolo koostuu kahdesta 7-paikkaisesta erityistason yksiköstä, Nuotasta ja Lautasta, joista Nuotta aukesi syyskuun alussa ja Lautta aukeaa myöhemmin syksyllä. Molemmat yksiköt on tarkoitettu huostaanotetuille, kiireellisesti sijoitetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille.

Etsimme tiimiimme yötyötä tekevää ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Nuutinkolossa pääset mukaan rakentamaan yksikön tarinaa alusta saakka, ja pääset myös osaksi moniammatillista työryhmää, jossa työskennellään erilaisilla koulutustaustoilla jokaisen vahvuuksia hyödyntäen.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja) tai soveltuvaa ammatillista tutkintoa (esim. nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja).

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen sekä yksilöllisyys. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos arvostat tiimin yhteisöllisyyttä, luotat omiin vuorovaikutustaitoihisi, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Jos uskot arvojemme kohtaavan, juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön uusine tiloineen. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Jari Saikkonen, p. 040 159 1710, jari.saikkonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa

Lisää pienkodistamme voit lukea täältä.

Nuutinkolo on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.