Hem
Yhteystiedot

Etsimme joukkoomme Keski-Suomeen SOSIAALIALAN OSAAJIA tuntitöihin

Julkaistu: 2021-11-12

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Humanan Avopalvelut tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia. Asiakkaan kotiin ja arkeen toteutettavia avopalvelujamme toteuttaa moniammatillinen, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Millainen työ sinua odottaa?

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana rakentamassa työpaikkaa, jossa positiivinen työskentelykulttuuri tukee työn tekemistä ja jokaisen meidän hyvinvointia. Tule siis osaksi vahvaa asiantuntijoiden joukkoa! Humana Avopalveluissa saat tehdä työtä joustavasti perheiden parhaaksi.

Etsimme joukkoomme positiivisia, muutokselle ja kehittymiselle syttyviä alan ammattilaisia. Etsimme erityisesti tuettuihin ja valvottuihin tapaamisiin tarvittaessa töihin kutsuttavia alan ammattilaisia, erityisesti viikonloppuihin lauantai- ja sunnuntaityön tarpeisiin. Tuntityötä on tarjolla myös arki-iltaisin. Tuntityö sopii monenlaisiin  elämäntilanteisiin, koska voimme räätälöidä työmäärän juuri sinulle sopivaksi, yksittäisestä tunnista useampaan tuntiin. Se sopii esimerkiksi perhevapaan oheen.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen? 

Humana on innovatiivinen ja kehittyvä työnantaja. Olemme muun muassa kehittäneet osallistavan kirjaamisen menetelmiä, jotta vahvistaisimme työn tavoitteellisuutta ja asiakkaan osallisuutta työskentelyprosessissa. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon AMK tutkintoa tai entistä vastaavaa opistoasteen tutkintoa tai yhteisöpedagogi (AMK) tutkintoa. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilönä kelpoisuutesi tulee olla merkitty Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi odotamme vähintään kahden vuoden kokemusta lastensuojelun asiakastyöskentelystä tai muusta sosiaali- tai terveydenhuollon alan vaativasta perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työskentelystä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Minttu Kellomäki, p. 050 505 9752, minttu.kellomaki@humana.fi ja tiiminjohtaja Laura Nieminen, p. 0503593324. laura.nieminen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu tiimiimme täältä.

Hae paikkaa

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.