Hem
Yhteystiedot

Etsimme joukkoomme PERHEOHJAAJAA Jyväskylän tiimiin

Julkaistu: 2021-12-08

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Humana on sosiaalialan yritys, jonka työntekijät tukevat ja auttavat monipuolisesti ja ennaltaehkäisevästi lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä haastavissa elämäntilanteissa. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista sekä asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Olemme osa suurta kokonaisuutta, mutta jokainen tiimi muotoutuu siihen kuuluvien ihmisten näköiseksi.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme joukkoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen positiivista, muutokselle ja kehittymiselle syttyvää alan ammattilaista. Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana rakentamassa työpaikkaa, jossa positiivinen työskentelykulttuuri tukee työn tekemistä ja jokaisen meidän hyvinvointia. Tule siis osaksi vahvaa asiantuntijoiden joukkoa! Humana Avopalveluissa saat tehdä työtä joustavasti perheiden parhaaksi. Työmme perustuu aina tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Humana on innovatiivinen ja kehittyvä työnantaja. Olemme muun muassa kehittäneet osallistavan kirjaamisen menetelmiä, jotta vahvistaisimme työn tavoitteellisuutta ja asiakkaan osallisuutta työskentelyprosessissa. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia. Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkintoa. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilönä kelpoisuutesi tulee olla merkitty Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi toivomme sinulla olevan kokemusta lastensuojelun asiakastyöskentelystä tai muusta sosiaali- tai terveydenhuollon alan vaativasta perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työskentelystä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtajat Minttu Kellomäki, p. 050 505 9752, minttu.kellomaki@humana.fi sekä Laura Nieminen, p. 050 359 3324, laura.nieminen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Tutustu tiimiimme täältä.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.