Hem
Yhteystiedot

Humanan Kotikylä Sammonkoti etsii SAIRAANHOITAJAA kaksivuorotyöhön ikäihmisten palvelukotiin Jyväskylään

Julkaistu: 2022-05-03

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Vaikka työmme on välillä raskasta, ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kotikylä Sammonkoti on ikäihmisten palvelukoti, joka sijaitsee Keljonkankaan rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Palvelukodissamme on asukkaita yhteensä noin 60. Sammonkodin palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Käytössämme olevat tilat on rakennettu palvelukotiasumista varten, ja tarjoamme myös ryhmäkotiasumista muistisairaille.

Tarkemmin tehtävästäsi

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sairaanhoitajan työ Sammonkodissa sijoittuu aamuvuoroihin niin arkeja kuin viikonloppuisin.

Meille tärkeää on kuntouttava työote, jolla tuetaan asukasta toimimaan omien voimavarojen mukaan. Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Asukkaan silmistä, eleistä ja kiitoksesta näet ja koet onnistumisesi työssä. Järjestät asukkaille myös pieniä virikehetkiä tai yhteisiä peli- tai lukuhetkiä. Käytämme apunamme SävelSirkku-ohjelmapalvelua. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa tai olla opintojesi loppuvaiheessa (vähintään 140 op), työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä, kotihoidosta tai muusta ympärivuorokautisesta työstä tuo sinulle varmuutta ottaa asiat nopeasti haltuun, mutta myös kokemus muista asiakasryhmistä, kuten mielenterveyskuntoutujien parissa mahdollistaa onnistumisen työtehtävissä.

Mitä sinulla on lupa odottaa?

Emme oleta, että osaisit heti kaikkea. Isompana yksikkönä perehtyminen talon tavoille ja tutustuminen asukkaisiin kestää pidempään, mutta pystymme myös tarjoamaan yksilöllisen kehittymispolun. Yksikkömme vahvuuksia ovat ihanat asukkaat sekä osaavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan. Yhteisö muodostuu eri ikäisistä ja taustoista tulevista lähihoitajista, sairaanhoitajista ja hoiva-avustajista tai opiskelijoista. Lisäksi yksikkömme tukena on oma toimintaterapeutti.

Palkkamme muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n perusteella. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä yksikön päällikköön Mirkka Riukulaan, puh. 040 184 0515, mirkka.riukula@humana.fi tai palveluvastaava Mari Ylöseen, puh. 044 417 5623, mari.ylonen@humana.fi. 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi alla olevien tehtäväkohtaisten linkkien kautta viimeistään 31.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hae tehtävää tästä

Etsimme Sammonkotiin myös kesätyöntekijöitä. Voit tutustua Sammonkotiin lisää täällä

Kotikylä Sammonkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.