Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Sammonkotiin Jyväskylään

Julkaistu: 2021-05-25

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kotikylä Sammonkoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella Jyväskylän Keljonkankaalla. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 67 iäkkäälle ihmiselle. Asumismuotona on ryhmäkodit ja erilliset yksiöt. Sammonkodin palvelukoti on asukkaidemme koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on aamuvuoroa arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. 

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Mari Ylönen, p. 044 417 5623, mari.ylonen@humana.fi sekä aluejohtaja Merja Friman, p. 050 444 0898, merja.friman@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 27.6.2021.

 

Hae paikkaa

 

Kotikylä Sammonkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.