Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukoti Lemmikkiin Äänekoskelle

Julkaistu: 2022-05-06

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Lemmikki on 14 kehitysvammaiselle henkilölle ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava koti, jossa toiminta perustuu asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Lemmikki sijaitsee Äänekosken keskustan läheisyydessä, lähellä kaikkia palveluita. Kodeissamme päivät täyttyvät harrastuksista, oman arjen askareista ja yhdessä toimisesta sekä asumisyhteisössä, että muissa sosiaalisissa yhteisöissä.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta muun muassa turvallisesta asuinympäristöstä.

Millainen työ sinua odottaa? 

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja lääkehoidon osaamista. Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on 2/3 opinnoista suoritettuna. Aikaisempi työkokemus kehitysvammaisten parista on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvammatyötä kohtaan.

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa 16.5. asti aluejohtaja Merja Friman, p. 050 444 0898, merja.friman@humana.fi sekä 17.5. eteenpäin yksikön päällikkö Päivi Lång, p. 040 194 2184, paivi.lang@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 ja 48a mukaista rokotesuojaa.Hae tehtävää tästä

 

Tutustu Palvelukoti Lemmikkiin täältä.

 

Lounatuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.