Hem
Yhteystiedot

Haemme Jyväskylän Puuppolaan Pienkoti Aisaan ja Akseliin SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-10-04

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Pienkoti Auran yksiköt toimivat Jyväskylässä ja sen lähiympäristössä. Pienkotimme ovat lastensuojelun sijaishuollon vaativan psykiatrisen erikoislaitoshoidon yksiköitä. Toimintamme punainen lanka on ihmisen kohtaaminen; ja vahvan psykiatrisen ja terapeuttisen osaamisen ansiosta pystymme tukemaan haastavissakin elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria, aikuisia ja perheitä.

Pienkoti Auran uusin lastensuojeluyksikkö Akseli valmistui keväällä 2019. Pienkoti Akseli sijaitsee Puuppolan luonnonkauniissa ympäristössä, noin 20 kilometriä Jyväskylän keskustasta. Akseli toimii kodikkaassa omakotitalossa samassa pihapiirissä Pienkoti Aisan kanssa. Akselin ja Aisan lapset ovat lapsuusikäisiä, esikouluikäisestä yläkoululaisiin.

Etsimme nyt lastensuojelun sijaishuollon yksiköihimme Akseliin ja Aisaan yhteistä sairaanhoitajaa, joka hoitaa molemmissa yksiköissä sairaanhoitajan toimenkuvaa ohjaajan työn ohella. Sairaanhoitajana osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen sekä siihen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee työssä menestymistä. Arvostamme ulospäin suuntautuneisuutta, kohtaamisen taitoja, tiimityötaitoja sekä organisointikykyä ja joustavaa työotetta. Toivomme, että lämminhenkisyys ja laatu ovat arjen työssä merkityksellisiä ja konkreettisia asioita sinulle. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Anniina Nousiainen, p. 044 714 3202, anniina.nousiainen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 29.10.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Pienkoti Akseliin täällä

 

Pienkoti Akseli on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.