Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Palvelukoti Hilmariin SOSIONOMIA Keuruulle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2022-04-06

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hei tuleva työkaveri! Haluaisitko olla mukana luomassa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Etsimme nyt sosionomia kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään!

Palvelukoti Hilmari

Vuonna 2019 valmistunut hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita. Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä. 

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme yhtä sosionomia toistaiseksi voimassa olevaan ja vakituiseen kaksivuorotyöhön. Sosionomina hoidat ja tuet kehitysvammaisia sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia eri elämäntilanteissa. Opit tukemaan henkilöiden toimintakykyä yhdessä heidän itsensä, heidän läheistensä sekä ammattilaisten kanssa.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta sosionomin AMK-tutkintoa sekä mielenterveyspuolen opintoja (mielellään vähintään 20 op). Työkokemus kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien parista on suureksi eduksi, kuin myös innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvamma- ja mielenterveystyötä kohtaan.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Tehtävään valitun tulee esittää tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä on kattava koulutusympäristö, josta voit kaikille kuuluvien koulutusten lisäksi valita myös muita itseäsi kiinnostavia koulutuksia. Myös työpaikan ulkopuolella järjestettävät koulutukset sekä itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan.

Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella.

Kiinnostuitko? Nyt haluamme kuulla sinusta!

Hakemuksesi voit lähettää täyttämällä hakulomakkeen alla viimeistään 31.5.2022. Käymme läpi hakemuksia hakuajan aikana. Huomioithan, että haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 7.4-25.4, klo 8-16:00 aluejohtaja Merja Friman, 050 444 0898, merja.friman@humana.fi ja 25.4. lähtien klo 8-15 palveluesimies Marjo Kaasinen, p. 050 361 3264, marjo.kaasinen@humana.fi.

Hae paikkaa

Tutustu Hilmariin täällä.

Palvelukoti Hilmari on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.