Hem
Yhteystiedot

Humana Avopalvelut hakee nyt TIIMINJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Keski-Suomeen.

Julkaistu: 2021-06-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Työssäsi tiiminjohtajana johdat ja vastaat tiimisi asiakastyön toteutumisesta ja laadusta sekä toimit tiimin työntekijöiden esihenkilönä. Osallistut alueen hallinnollisiin tehtäviin, raportoit ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen toiminnanjohtajan kanssa. Osallistut myös alueesi johtoryhmätyöskentelyyn sekä kuntasuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen. Tehtävä sisältää myös asiakastyötä. Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä.

Tiiminjohtajana sinulla on mahdollisuus toteuttaa työtäsi luovasti, voit aikatauluttaa omaa työskentelyäsi omaan arkeesi sopivaksi, ja oman työn sisällön suunnitteluun saat vapaat kädet. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on osaavat kollegat sekä koko yhtiön kattava tuki ja valtakunnallinen yhteistyö kehittyvässä työympäristössä.

Odotamme tehtävään valittavalta vähintään sosiaaliala- tai terveydenhuollon AMK-tason tutkintoa tai yhteiskuntatieteiden maisteritutkintoa pääaineena sosiaalityö sekä vähintään kahden vuoden kokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon vaativasta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Lisäksi odotamme vähintään kahden vuoden aikaisempaa johtamiskokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon alalta. 

Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä alueen verkostojen tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kati Kurkipuro, p. 040 665 5445

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: "Jokaisella on oikeus hyvään elämään."