Hem
Yhteystiedot

Haemme Pienkoti Aaltoon Hankasalmelle YKSIKÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-10-29

Haluaisitko olla mukana johtamassa lasten ja nuorten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävää työtä huippuammattilaisten kanssa? Tai haluaisitko olla osana innovatiivisen johtoryhmän työskentelyä ja kehittää alueen lastensuojelun palveluita, laatua ja osaamista? Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Työ lastensuojelun parissa on parhaimmillaan toiveikasta ja inspiroivaa, jossa pienetkin muutokset voivat viedä kohti hyvää. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Haemme nyt Pienkoti Aura kokonaisuuden Aalto -yksikköön yksikönjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hankasalmella sijaitseva pienkoti Aalto on 7-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon erityistason lastensuojeluyksikkö, joka tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen kasvuympäristön lastensuojelullista sijoitusta ja psyykkistä kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Psykiatrisen osaamisen lisäksi olemme perehtyneet erilaisiin neurologisiin ongelmiin ja oireyhtymiin. 

Millainen työ sinua odottaa?

Yksikönjohtajana keskeinen tehtäväsi on johtaa tiimisi lastensuojelutyön toteutumista ja vastata sen laadusta sekä kehittämisestä. Tiimisi työntekijöiden esihenkilönä ylläpidät esimerkilläsi avointa ja ystävällistä työkulttuuria. Hyvinvaikuttajana mahdollistat henkilöstösi onnistumisen ja kehittymisen valmentavalla, osallistavalla ja inspiroivalla otteella. Osallistut alueesi hallinnollisiin tehtäviin, palveluiden markkinointiin, raportoit ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen toiminnanjohtajan kanssa. Osallistut myös alueesi johtoryhmätyöskentelyyn sekä yhteistyökumppaneiden suhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa, sekä vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Tehtävässä menestymisen kannalta pidämme tärkeänä myös johtamiskokemusta sekä innovatiivista otetta ammatillisen osaamisen ja johtamisen kehittämiseen.

Arvostamme avarakatseisuutta, innokkuutta ja innovatiivisuutta alati kehittyvää lastensuojelun työkenttää kohtaan. Toivomme sinulta löytyvän hyvät organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivinen, kannustava ja joustava työote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Pääset mukaan rakentamaan alan vaikuttavinta lastensuojelua. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. Panostamme moderniin esihenkilötyöhön ja tarjoamme esihenkilötyötäsi tukevia koulutuksia oman koulutusympäristömme Humana Akatemian kautta. Sinua odottavat mainiot ja asialleen omistautuneet työkaverit ja aito tekemisen meininki.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittää yksikön toimintaa yhteistyössä henkilöstön ja muun johdon kanssa. Kanssamme pääset mukaan pohtimaan omaa johtamistasi modernin johtamisen viitekehyksessä.

 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ari Puumala, p. 044 301 5558, ari.puumala@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Pienkoti Aaltoon täällä.

Pienkoti Aalto on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.