Hem
Yhteystiedot

SOSIAALIALAN OHJAAJAKSI PERHETYÖHÖN JA TUKIHENKILÖTYÖHÖN

Julkaistu: 2021-10-08

Haluatko itsellesi työn, jossa voit toteuttaa itseäsi? Jossa vastuun mukana tulee iso annos vapautta; vapaus suunnitella itse omat aikataulunsa, vapaus tehdä työtä omalla tyylillään? Kukapa meistä ei haluaisi?

Humana on sosiaalialan yritys, jonka työntekijät tukevat ja auttavat monipuolisesti ja ennaltaehkäisevästi lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä haastavissa elämäntilanteissa. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Olemme osa suurta kokonaisuutta, mutta jokainen tiimi muotoutuu siihen kuuluvien ihmisten näköiseksi.

Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi, perhetyön asiakkaiden kanssa pohtia kodin sääntöjä ja tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Päivän lopuksi saatetaan vielä aikuistyön asiakkaan kanssa suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita. Kehitämme jatkuvasti työtämme, työtapojamme ja toimintaamme.

Haemme joukkoomme työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Myös tuntityöntekijöitä tarvitaan. Toimistomme sijaitsevat Kouvolassa ja Kotkassa, työskentelyalueena koko Kymenlaakso ja lähikunnat.

Odotamme sinulta ammattikorkeakoulututkintoa, kuten sosionomi AMK. Lisäksi toivomme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojelusta, erityislasten, erityisnuorten tai perheiden kanssa tehtävästä tavoitteellisesta työstä, sosiaalialan ohjaamistyöstä tai terapeuttisesta työstä. Ajokortti on välttämätön kotiin vietävien palveluiden toteuttamiseksi. Meiltä saa tarvittaessa auton käyttöön.

Arvostamme lisäkoulutusta, kuten neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta, päihdetyön ammattitutkintoa, nuoriso-ohjaajan koulutusta, menetelmäkoulutuksia, eläinavusteisuusosaamista, tukiviittomaosaamista ja kieli- ja kulttuuriosaamista.
Työssä onnistuminen vaatii joustavaa ja itsenäistä työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja ennen kaikkea hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakastyötä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Perheohjaajalla on tukena moniammatillinen tiimi ja läsnäoleva tiiminjohtaja. Meillä on työn tekemisen meininki ja jokainen työntekijä saa tuoda oman persoonansa ja vahvuutensa työssä esiin.

Työnantaja tukee työntekijöiden hyvinvointia kulttuuri- ja liikuntaedulla ja lounasedulla. Meillä on myös muita kannustimia työntekijöille. Työntekijöillä on säännöllinen työnohjaus ja tiiminjohtajan vankka tuki työlleen. Koulutamme henkilökuntaamme asiakkaiden haasteista nouseviin tarpeisiin, esimerkiksi neuropsykiatrisiksi valmentajiksi. Meillä on kuukausittain myös Humanan työntekijöille omat sisäiset koulutukset eri teemoista.

Haluatko tehdä ammatillisesti kehittävää ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä hyvässä työporukassa? Hae meille töihin. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tiiminjohtaja Niina Summanen, puh. 050 469 8597, niina.summanen@humana.fi ja tiiminjohtaja Mari Kotilainen, puh. 040 660 8949, mari.kotilainen@humana.fi

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.