Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJIA eripituisiin sijaisuuksiin Aittapolun ryhmäkotiin Kotkaan

Julkaistu: 2021-09-10

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Aittapolku on 15 kehitysvammaisen asukkaan koti Kotkassa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta muun muassa turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt hoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen 31.8.2022 saakka. Lisäksi haemme hoitajia myös muihin lyhyempiin sijaisuuksiin. Työ on kolmivuorotyötä. Hoitaja antaa yksilöllistä apua, tukea ja ohjausta asukkaille heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Aittapolun kodissa asukkaat osallistuvat toimintakykynsä mukaisesti arjen toimintoihin ja viikkoon kuuluu erilaista viriketoimintaa hoitajien tukemana.

Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Arvostamme lisäksi työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tuula Hohti, p. 044 417 5681, tuula.hohti@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.

Aittapolun ryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.