Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA Aittapolun ryhmäkotiin Kotkaan

Julkaistu: 2021-10-08

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Aittapolku on 15 kehitysvammaisen asukkaan koti Kotkassa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta muun muassa turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä. Ohjaajana annat yksilöllistä apua, tukea ja ohjausta asukkaillemme heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Lisäksi suunnittelet ja organisoit asukkaidemme viriketoimintaa huomioiden asukkaiden toiveet ja yhteistyön muun tiimin kanssa. Ohjaajana tunnet sosiaalialan lainsäädäntöä ja teet verkostoyhteistyötä mm. vammaispalveluiden ja Kelan kanssa.

Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa AMK- tai opistotasoista sosiaalihuollon tutkintoa. Arvostamme lisäksi työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, toimivan työyhteisön ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön täyden tuen tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tuula Hohti, p. 044 417 5681, tuula.hohti@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.10.2021. 

 

Hae paikkaa

 

Huomasitko, että haemme joukkoomme myös hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin?

Katso ilmoitus täältä.

 

Tutustu Aittapolun ryhmäkotiin täällä

Aittapolun ryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.