Hem
Yhteystiedot

Haemme PERHEOHJAAJAA avopalveluihin Kymenlaaksoon

Julkaistu: 2022-04-13

Humana avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

 

Haluatko tehdä monipuolisesti töitä lasten, nuorten ja perheiden parissa? Pidätkö työstä, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi sekä vaikuttamaan työn sisältöön ja suunnitteluun? Entä miltä kuulostaisi viettää vaihteeksi osa työaikaa kesällä uimarannalla tai metsässä nuotion äärellä? Mikäli vastasit kyllä, tämä ilmoitus on juuri sinua varten sosiaalialan alan huippu tyyppi, me täällä odotamme hakemustasi!

Tule meille Humana Avopalveluihin perheohjaajaksi!

Etsimme nyt uusia perheohjaajia Kymenlaakson avopalveluihin Kouvolaan ja Kotkaan. Joukkomme koostuu monenlaisista sosiaalialan ammattilaisista ja meillä jokaiselle on aidosti tilaa tuoda oma persoonansa tiimiin. Teemme tiiviisti yhteistyötä yli tiimirajojen, meillä et taatusti jää yksin!

Perheohjaajan työnimikkeestä huolimatta me kaikki toteutamme avopalveluita laajalla skaalalla. Työlajeina ovat mm. tehostettu perhetyö, avoperhekuntoutus, ammatillinen tukihenkilötyö, valvotut ja tuetut tapaamiset sekä kotiin vietävät vammais- ja aikuissosiaalityön palvelut. Työlajien sisällä meillä toteutetaan myös nepsy-valmennusta, perhearviointia, perheterapiaa sekä eläinavusteista työskentelyä. Samaan päivään voi mahtua esim. Kelan lomakkeiden täyttämistä, tunnetaitojen harjoittelua, lautapelimaraton ja ulkoilua yhdessä asiakkaan kanssa.

Työn mukana tulee tietenkin vastuuta, mutta myös merkittävästi vapautta. Saat suunnitella itse omat aikataulusi sekä tehdä työtä omalla tyylillä ja persoonalla. Meillä jokainen työntekijä pääsee työssään ja sen sisällön suunnittelussa toteuttamaan omaa erityisosaamistaan ja käyttämään vahvuuksiaan. Meillä on mahdollisuus halutessaan myös kehittää kokonaan uudenlaista palvelua sekä kehittyä koulutusten ja monipuolisen työnkuvan kautta. Meillä pystyt vaikuttamaan siihen, haluatko työskennellä omalla osaamisalueellasi vai kokeilla jotain uutta.

Minkälaista työkaveria haemme?

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan alempaa korkeakoulututkintoa tai sitä vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa. Soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinnot. Huomioimme myös sosiaali-, terveys-, kasvatus-, opetus- tai liikunta-alan alan perustutkinnon tai näitä vastaavan tutkinnon. Soveltuvia tutkintoja ovat myös esimerkiksi lähihoitajan, nuoriso-ohjaajan tai yhteisöpedagogin tutkinto. Lisäksi odotamme, että sinulla olisi työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tässä työssä onnistuu, kun on joustava ja itsenäinen työote, positiivinen asenne, kyky oppia uutta ja ennen kaikkea hyvät vuorovaikutustaidot. Teemme töitä joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin. Asiakastyötä teemme sekä yksilö- että parityönä. Meillä perheohjaajilla on tukenamme oma tiimi ja sen tiiminjohtaja. Alueemme työntekijät ovat tyytyväisiä erityisesti monipuoliseen asiakastyöhön, tiiminjohtajien tukeen, yhteiseen virkistystoimintaan ja työkavereihin.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote sekä tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja. Ajokortti on välttämätön kotiin vietävien palveluiden toteuttamiseksi.

Miksi Humana?

Humana on innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja, joka ansaitsee laadukkaan työnantajamaineen. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla työnohjauksen, pienet tiimit ja työyhteisön tiiviin tuen, joustavat työajat, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja hierontaedun sekä laajan työterveyspalvelun. Olemme ylpeitä arvoistamme, jotka ovat: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. Humanalla asiakas kohdataan aina arvostaen ja toiminta on osallistavaa, avointa sekä läpinäkyvää.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävistä antavat tiiminjohtajat Niina Summanen, p. 050 469 8597, niina.summanen@humana.fi ja Mari Kotilainen, p. 040 660 8949, mari.kotilainen@humana.fi

Hakuohjeet: Laitathan hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tutustu Kymenlaakson avopalveluihin täältä.

 

Hae paikkaa

 

Kymenlaakson Avopalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.