Hem
Yhteystiedot

Haemme TIIMINJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kymenlaaksoon Kotkan tiimiin

Julkaistu: 2021-07-06

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, sekä tiimisi työntekijät että asiakas yksilöllisesti kohdaten. Oman esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi tiiminjohtajana johdat ja vastaat tiimisi asiakastyön toteutumisesta ja laadusta. Toimit tiimin työntekijöiden esimiehenä. Osallistut alueen hallinnollisiin tehtäviin, raportoit ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen toiminnanjohtajan kanssa. Osallistut alueesi johtoryhmätyöskentelyyn sekä kuntasuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen. Tehtävä sisältää myös asiakastyötä. Tiiminjohtaja vastaa avopalveluiden toiminnasta Etelä-Kymenlaakson alueella, toimipiste on Kotkassa. Kymenlaakson toinen tiimi on Kouvolassa.

Tiiminjohtajana sinulla on mahdollisuus toteuttaa työtäsi luovasti, voit aikatauluttaa omaa työskentelyäsi omaan arkeesi sopivaksi, ja oman työn sisällön suunnitteluun saat myös vapaat kädet. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on osaavat kollegat sekä koko yhtiön kattava tuki ja valtakunnallinen yhteistyö kehittyvässä työympäristössä.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa sosiaalialan AMK-tason koulutusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojelusta.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä. Tehtävässä tarvitset myös hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä alueen verkostojen tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8.2021 alkaen toiminnanjohtaja Nina Siikonen, p. 050 329 8828.

Hakuohjeet: Laitathan hakemuksesi viimeistään 8.8.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.