Hem
Yhteystiedot

Haemme määräaikaisiin työsuhteisiin AMMATILLISIA TUKIHENKILÖITÄ Tornioon kuntoutuskoti Arkipäivään

Julkaistu: 2021-09-20

Humana Arkipäivä tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille suunnattua ammatillista tukihenkilötoimintaa sekä perhetyötä ja tehostettua perhetyötä.

Ammatillinen tukihenkilötoimintamme on tarkoitettu 7-21-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille, jotka tarvitsevat apua ja tukea elämän eri osa-alueilla. Toimintamme perustuu tukihenkilön, tuettavan sekä verkoston luottamukselliseen suhteeseen. Toimintamme voi vaihdella kannustavista keskusteluista arjen toimintojen tukemiseen, harrastamiseen, itsetunnon vahvistamiseen, sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen, vuorokausirytmin löytämiseen, omien asioiden hoitamiseen, perheiden suhteiden vahvistamiseen sekä omasta itsestä huolehtimiseen.

Etsimme nyt joukkoomme kahta ammatillista tukihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä tai päivätyötä. Työskentelemme arkisin klo 7.00 - 17.00 sekä lauantaisin ja arkipyhisin klo 7.00 - 14.00. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Odotamme sinulta sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa.

Arvostamme kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asiakas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Jessica Suoperä, p. 040 662 4323.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa

Lisää toiminnastamme voit lukea täältä.

Arkipäivä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.