Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJIA Kemiin Botnia 24h:n yksiköihin palvelukoti Herttaan ja Päihde Hjelppiin sekä Kuntoutuskoti Harmoniaan ja Tukipalvelut Hemmaan

Julkaistu: 2021-10-14

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Botnia 24h tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille monipuolisia asumispalveluita ja päihdehuollon laitospalveluita Kemissä Mäntylän kaupunginosassa. Hoitoideologiamme perustuu kuuden eri yksikön muodostamaan hoitopolkumalliin, joka turvaa aina hoidontarpeen mukaisen ympäristön asiakkaan yksilölliselle kuntoutumiselle. Yksikkömme Hjelppi, Hertta, Herukka, Harmonia, Hemma ja Horisontti sijaitsevat lähellä toisiaan tarjoten esteettömän ja kodinomaisen ympäristön, sekä yksilöllisen etenemisen hoitopolulla kohti yhdessä asetettua tavoitetta ja haavetta.

Haemme nyt hoitajaa Hjelppiin ja Herttaan sekä Harmoniaan ja Hemmaan. Hjelppi on hoitopolkumallin aloitusyksikkö, jossa tarjotaan alkoholi-, huume- ja lääkevieroitusta, sekä -kuntoutusta. Lisäksi Hjelpissä toteutetaan korvaushoidon laitosaloituksia ja intensiivijaksoja sekä vankeinhoitoa. Hertta on vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota palveluasumista mielenterveys- ja päihdehoidossa täydentämällä hoitoketjua. Hjelpin ja Hertan hoitajan työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Harmonia on kuntouttavaa palveluasumista tarjoava yksikkö, joka on hoitopolkumallin toinen vaihe tai aloitusyksikkö. Hemma on päihteetöntä ja kuntouttavaa tukiasumista tarjoava kodinomainen tukiasumismuoto hoitopolun loppuvaiheessa. Harmonian ja Hemman hoitajan työ on 2-vuorotyötä.

Voit lukea lisää yksiköistämme täältä.

Odotamme
sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Huomioimme haussa myös valmistuvat opiskelijat. Meillä on mahdollista työskennellä koulun ohella, tai suorittaa loppuvaiheen opiskelut oppisopimuksella.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelystä. Meille tärkeitä ominaisuuksia uudessa työkaverissa ovat avoimuus, sitoutuneisuus ja halu tehdä laadukasta työtä täydellä sydämellä. Vastaavasti uudet työtoverisi lupaavat sinulle olevansa apuna aina, kun apua pyydät. Työhyvinvoinnista huolehditaan koko tiimin voimin yhdessä.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote - rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän ja mahdollisuuksia tarjoavan työn, toimivan työyhteisön ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön täyden tuen tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Meillä suhtaudutaan myönteisesti ammattitaitonsa kehittämiseen ja työn ohella kouluttautumiseen. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 palveluvastaava Erika Plym, erika.plym@humana.fi, p. 020 791 2964 ja yksikön päällikkö Emma Hooli, emma.hooli@humana.fi, p. 020 791 2968.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae Hjelppiin ja Herttaan tästä

Hae Harmoniaan ja Hemmaan tästä

Huomasitko, että haemme joukkoomme myös sairaanhoitajaa? Katso ilmoitus täältä.


Botnia 24h on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.