Hem
Yhteystiedot

Haemme Tornioon Pirtakotiin HOITAJAA erimittaisiin sijaisuuksiin

Julkaistu: 2021-03-31

Humana asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Pirtakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille. Asukaspaikkoja kaksikerroksisessa, hoitokotitarpeisiin remontoidussa pienkerrostalossa on 15. Pirtakodilla asumisen ohjannassa korostuu arjen taitojen ja tavallisen kodinomaisen elämisen elementit, unohtamatta juhlahetkiä. Asumisessa on vahvasti yhteisöllinen näkökulma, ryhmätoimintoja ja yksilöllistä ohjausta. Henkilökunta auttaa asukkaita kuntouttavalla työotteella ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa.

Etsimme hoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa, osaamisalana mielenterveyskuntoutus. Soveltuvana koulutuksena tehtävään on myös muu sosiaali- ja terveysalan perustutkinto täydennettynä psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinnolla, tai AMK-tasoinen tutkinto, joka sisältää kuntoutuksen tai mielenterveystyön suuntaavat opinnot. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Jaako, p. 045 876 2984.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Pirtakoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.