Hem
Yhteystiedot

Haemme Tornioon Pirtakotiin HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-02-23

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Pirtakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille. Asukaspaikkoja kaksikerroksisessa, hoitokotitarpeisiin remontoidussa pienkerrostalossa on 15. Pirtakodilla asumisen ohjannassa korostuu arjen taitojen ja tavallisen kodinomaisen elämisen elementit, unohtamatta juhlahetkiä. Asumisessa on vahvasti yhteisöllinen näkökulma, ryhmätoimintoja ja yksilöllistä ohjausta. Henkilökunta auttaa asukkaita kuntouttavalla työotteella ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa.

Etsimme hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa, osaamisalana mielenterveyskuntoutus. Soveltuvana koulutuksena tehtävään on myös muu sosiaali- ja terveysalan perustutkinto täydennettynä psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinnolla, tai AMK-tasoinen tutkinto, joka sisältää kuntoutuksen tai mielenterveystyön suuntaavat opinnot. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Jaako, p. 045 876 2984.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 21.3.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.