Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt KEITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Botnia 24h:n Kemiin

Julkaistu: 2021-04-30

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Botnia 24h tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille monipuolisia asumispalveluita ja päihdehuollon laitospalveluita Kemissä Mäntylän kaupunginosassa. Hoitoideologiamme perustuu kuuden eri yksikön muodostamaan hoitopolkumalliin, joka turvaa aina hoidontarpeen mukaisen ympäristön asiakkaan yksilölliselle kuntoutumiselle. Yksikkömme Hjelppi, Hertta, Herukka, Harmonia, Hemma ja Horisontti sijaitsevat lähellä toisiaan tarjoten esteettömän ja kodinomaisen ympäristön, sekä yksilöllisen etenemisen hoitopolulla kohti yhdessä asetettua tavoitetta ja haavetta. Yksiköistämme lisää voit lukea täältä.

Etsimme joukkoomme keittäjää kesäloman sijaisuuteen. Työ on kokoaikainen päivätyö. Keittäjänä päävastuunasi on päivittäisten aterioiden valmistaminen 50 asiakkaalle. Lisäksi vastaat ruokatilausten tekemisestä.

Odotamme sinulta ravitsemisalan koulutusta ja kokemusta keittiössä työskentelystä. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Emma Hooli, p. 020 791 2968.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.5.2021.

Hae paikkaa


Botnia 24h on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.