Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJAA Kotikylä Lantonvainioon Ylitornioon

Julkaistu: 2021-07-12

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukeskus Lantonvainiolla on asukaspaikkoja 31 ikäihmiselle rauhallisella ja vehreällä alueella Ylitornion kuntakeskuksessa. Palvelukodin jokainen asukas kohdataan omana yksilönään, ja heitä hoidetaan omien toiveiden mukaan. Tuemme asukasta omatoimisuuteen ja siten pyrimme säilyttämään elämän mielekkäänä ja turvallisena.

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai voit olla myös alan opintojen loppusuoralla oleva alan opiskelija. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. 

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sirpa Hooli, p. 040 756 3600, sirpa.hooli@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.