Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJAA Kotikylä Lantonvainioon Ylitornioon

Julkaistu: 2021-11-12

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukeskus Lantonvainiolla on asukaspaikkoja 31 ikäihmiselle rauhallisella ja vehreällä alueella Ylitornion kuntakeskuksessa. Palvelukodin jokainen asukas kohdataan omana yksilönään, ja heitä hoidetaan omien toiveiden mukaan. Tuemme asukasta omatoimisuuteen ja siten pyrimme säilyttämään elämän mielekkäänä ja turvallisena.

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset mukaan vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Sinua odottaa avoin työyhteisö, jossa uudet työntekijät otetaan lämpimästi vastaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan haussa. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esihenkilön tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sirpa Hooli, p. 040 756 3600, sirpa.hooli@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Lantonvainioon täällä

Lantonvainion palvelukoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.