Hem
Yhteystiedot

Haemme Rovaniemelle Mäntylän Ryhmäkotiin LÄHIHOITAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen sekä keikkatyöhön

Julkaistu: 2021-09-20

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Mäntylän Ryhmäkoti on ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava palvelukoti, jossa on asuinpaikka 15 kehitysvammaiselle. Palvelukodissamme arki muovautuu asukkaiden omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Mäntylä sijaitsee Rovaniemellä 3. kaupunginosassa. Kehitysvammaisten palvelukotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville. Toimintaamme ohjaavia painopisteitä ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme muun muassa kokemusta turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt lähihoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen 31.8.2022 saakka. Lisäksi meillä on jatkuva tarve myös keikkatyöntekijöille. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, mahdollisuutta kolmivuorotyöhön sekä voimassaolevaa hygieniapassia ja ensiapukorttia. Lääkehoidon osaaminen varmistetaan työsuhteen alussa. Haussa otetaan huomioon myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä.

Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Tiina Miettinen, p. 040 511 6500.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.11.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Tutustu Mäntylän Ryhmäkotiin täällä

Mäntylän Ryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.