Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJIA Rovaniemelle perhekuntoutusyksikkö Kielaan.

Julkaistu: 2021-04-06

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme.

Haluamme olla hyvä paikka työskennellä. Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, kannustavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Tämän lisäksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Humana avopalveluiden perhekuntoutusyksikkö Kiela aukeaa 1.5 alkaen Rovaniemelle. Haemme nyt Kielaan tuntilaisia. Kielan perhekuntoutusyksikössä toteutetaan sekä lyhytkestoisia kriisi- ja arviointijaksoja että pidempikestoista kokonaisvaltaista perhekuntoutusta. Tiimimme toiminta perustuu moniammatilliseen, tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan tutkintoa sekä työkokemusta 2 vuotta lastensuojelusta tai perheiden kanssa työskentelystä. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta ja halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista tekemisen meininkiä. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti. 

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Heikkinen, p. 050 5757 880, sanna.heikkinen@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7.5.2021.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2700 työntekijää ja autamme päivittäin 4200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.