Hem
Yhteystiedot

Haemme PERHEOHJAAJIA kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen tehtävään Rovaniemelle

Julkaistu: 2022-04-06

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen hyvinvaikuttaja, ja osa yhteistä tarinaamme.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Lapin alueella toimii Rovaniemen tiimimme, jonka toiminta perustuu moniammatilliseen, tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen. Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme sosiaalialan osaajia kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme paikan innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, kannustavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, avoperhekuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötyö. Toteutamme myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta sosionomi AMK-tutkintoa sekä työkokemusta lastensuojelusta tai perheiden kanssa työskentelystä. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja sekä pelkäämätöntä asennetta ja halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista tekemisen meininkiä. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Heikkinen, p. 050 5757 880, sanna.heikkinen@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae tästä

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.