Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Botnia 24h:n yksikköön Päihde Hjelppiin Kemiin

Julkaistu: 2021-10-14

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Botnia 24h tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille monipuolisia asumispalveluita ja päihdehuollon laitospalveluita Kemissä Mäntylän kaupunginosassa. Hoitoideologiamme perustuu kuuden eri yksikön muodostamaan hoitopolkumalliin, joka turvaa aina hoidontarpeen mukaisen ympäristön asiakkaan yksilölliselle kuntoutumiselle. Yksikkömme Hjelppi, Hertta, Herukka, Harmonia, Hemma ja Horisontti sijaitsevat lähellä toisiaan tarjoten esteettömän ja kodinomaisen ympäristön, sekä yksilöllisen etenemisen hoitopolulla kohti yhdessä asetettua tavoitetta ja haavetta.

Etsimme nyt Päihde Hjelppiin psykiatrista sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Hjelppi on hoitopolkumallin aloitusyksikkö, jossa tarjotaan alkoholi-, huume- ja lääkevieroitusta, sekä -kuntoutusta. Lisäksi Hjelpissä toteutetaan korvaushoidon laitosaloituksia ja intensiivijaksoja sekä vankeinhoitoa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Työpaikkamme on savuton.

Odotamme sinulta mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistuneen sairaanhoitajan koulutusta. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelystä sekä katkaisu- ja korvaushoidon toteuttamisesta.

Arvostamme
aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Meille tärkeitä ominaisuuksia uudessa työkaverissa ovat avoimuus, sitoutuneisuus ja halu tehdä laadukasta työtä täydellä sydämellä. Vastaavasti uudet työtoverisi lupaavat sinulle olevansa apuna aina, kun apua pyydät. Työhyvinvoinnista huolehditaan koko tiimin voimin yhdessä.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän ja mahdollisuuksia tarjoavan työn, toimivan työyhteisön ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön täyden tuen tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Meillä suhtaudutaan myönteisesti ammattitaitonsa kehittämiseen ja työn ohella kouluttautumiseen. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 palveluvastaava Erika Plym, erika.plym@humana.fi, p. 020 791 2964 ja yksikön päällikkö Emma Hooli, emma.hooli@humana.fi, p. 020 791 2968.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Huomasitko, että haemme joukkoomme myös hoitajia? Katso ilmoitus täältä.


Botnia 24h on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.