Hem
Yhteystiedot

Haemme Rovaniemelle Mäntylän Ryhmäkotiin SAIRAANHOITAJAA vanhempainvapaan sijaisuuteen

Julkaistu: 2021-07-06

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Mäntylän Ryhmäkoti on ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava palvelukoti Rovaniemellä, jossa on asuinpaikka 15 kehitysvammaiselle.

Palvelukodissamme arki muovautuu asukkaiden omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kehitysvammaisten palvelukotimme tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville. Toimintaamme ohjaavia painopisteitä ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme muun muassa kokemusta turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen. Työ on kaksivuorotyötä, ja sisältää aamu- ja iltavuoroja myös viikonloppuisin. Henkilökuntamme koostuu lähihoitajista sekä esihenkilöstä, joka tekee sekä hallinnon töitä että asukastyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Työpaikkamme on savuton.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä vähintään vuoden työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Sairaanhoitajana osallistut perustyöhön, toimit lähihoitajien tukena arjessa ja vastaat ryhmäkodin lääkehoidosta. Perehdyttyäsi ryhmäkodin arkeen, vastaat asukastyöstä palveluesimiehen vuosilomien aikana. Sairaanhoitajan toimenkuva on ryhmäkodissamme uusi, ja se tulee täsmentymään työsuhteen aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa 26.7.2021 alkaen palveluesimies Tiina Miettinen, p. 040 511 6500.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. 

Hae paikkaa

Mäntylän Ryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.