Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA tiimivastaavaksi Botnia 24h:n yksikköön Hoivakoti Herukkaan Kemiin

Julkaistu: 2022-05-03

Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Botnia 24h tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille monipuolisia asumispalveluita ja päihdehuollon laitospalveluita Kemissä Mäntylän kaupunginosassa. Hoitoideologiamme perustuu kuuden eri yksikön muodostamaan hoitopolkumalliin, joka turvaa aina hoidontarpeen mukaisen ympäristön asiakkaan yksilölliselle kuntoutumiselle. Yksikkömme Hjelppi, Hertta, Herukka, Harmonia, Hemma ja Horisontti sijaitsevat lähellä toisiaan tarjoten esteettömän ja kodinomaisen ympäristön, sekä yksilöllisen etenemisen hoitopolulla kohti yhdessä asetettua tavoitetta ja haavetta.

Hoivakoti Herukka tarjoaa kuntouttavaa tehostettua palveluasumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille osana hoitoketjua. Hoivakoti Herukan ammattitaitoinen henkilöstö on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa. Henkilöstöllä on pitkä kokemus käytösongelmaisten ja muistiongelmaisten asiakkaiden hoidosta. Asukkaaksi voi tulla myös kehitysvammainen henkilö tai ikäihminen, jolla on taustalla mielenterveys- tai päihdeongelmia. Hoivakoti Herukka sijoittuu hoitopolkumallissa kuntoutustyön aloitusyksiköksi.

Voit lukea yksiköstämme lisää täältä.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tiimivastaavaksi. Tiimivastaavan työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä päihde- ja mielenterveysosaamista. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelystä.

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. Meille tärkeitä ominaisuuksia uudessa työkaverissa ovat avoimuus, sitoutuneisuus ja halu tehdä laadukasta työtä täydellä sydämellä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän ja mahdollisuuksia tarjoavan työn, toimivan työyhteisön ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön täyden tuen tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Meillä suhtaudutaan myönteisesti ammattitaitonsa kehittämiseen ja työn ohella kouluttautumiseen. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Maksamme tiimivastaavan tehtävästä tehtäväkohtaista lisää peruspalkan lisäksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Emma Hooli, emma.hooli@humana.fi, p. 020 791 2968 sekä palveluvastaava Jatta Mäkikyrö, jatta.makikyro@humana.fi, p. 020 7912963.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 22.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

 

Hae paikkaa


Botnia 24h on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.