Hem
Yhteystiedot

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tuulikotiin Lahteen

Julkaistu: 2021-09-16

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Palvelukoti Tuulikoti tarjoaa turvallisen kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelukoti sijaitsee Lahdessa Myllypohjan kaupunginosassa rauhallisella, luonnonkauniilla alueella. Tuulikodin asukkaille tarjotaan turvallinen, esteetön, virikkeellinen ja kodikas ympäristö. Tuulikoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa.

Etsimme nyt joukkoomme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. 

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Lisäksi arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Kultanen, p. 050 301 1126, paivi.kultanen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.10.2021.

Hae paikkaa

 

Tutustu Tuulikotiin täällä.


Palvelukoti Tuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.