Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Iittiin Kotikylä Iltatuuleen HOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-06-21

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Iltatuuli sijaitsee maalaismaisemassa Iitin Kausalassa, mutta kuitenkin keskustan tuntumassa palvelujen välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotikylä Iltatuuli tarjoaa kodin 40 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat palveluasumista tai tehostettua palveluasumista. Iltatuuli on valittu vuoden 2016 yhteisökodiksi. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta huolehtii arjen sujumisesta ja asukkaiden viihtyvyydestä. Henkilökunnalta löytyy muun muassa geriatrian ja fyysisen kuntoutuksen erikoisosaamista. Kodissa eletään elämänmakuista arkea, jossa asukkailla on mahdollisuus elää omaa elämäänsä omaa tuttua rytmiä noudattaen. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan hyvän elämänlaadun tukeminen. Tutustu yksikköömme lisää täältä.

Etsimme hoitajaa sijaisuuksiin tuntityöntekijäksi. Tämän jälkeen on myös mahdollisuus työsopimuksen jatkolle. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
1.7. asti palveluvastaava Minna Pasila, p. 040 770 2618
2.7.-11.7. aluejohtaja Merja Friman, p. 050 444 0898
12.7. alkaen aluejohtaja Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Iltatuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.