Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen ja tuntityöntekijäksi Kotikylä Iltatuuleen Iittiin

Julkaistu: 2021-12-16

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Palvelukoti Iltatuuli sijaitsee maalaismaisemassa Iitin Kausalassa, mutta kuitenkin keskustan tuntumassa palvelujen välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotikylä Iltatuuli tarjoaa kodin 40 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat palveluasumista tai tehostettua palveluasumista. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta huolehtii arjen sujumisesta ja asukkaiden viihtyvyydestä. Henkilökunnalta löytyy muun muassa geriatrian ja fyysisen kuntoutuksen erikoisosaamista. Kodissa eletään elämänmakuista arkea, jossa asukkailla on mahdollisuus elää omaa elämäänsä omaa tuttua rytmiä noudattaen. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan hyvän elämänlaadun tukeminen.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme tiimiimme hoitajia sekä vakituiseen työsuhteeseen että tuntityöntekijäksi määräaikaisiin sijaisuuksiin. Hoitajana sinulla on tärkeä rooli työyhteisössä. Työpäiväsi koostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta. Päivääsi voi tilanteen mukaan kuulua myös kodin arkeen osallistumista välillisen työn muodossa. Työ on kaksivuorotyötä, mutta myös yövuorot ovat mahdollisia lääkelupien ja tenttien suorittamisen jälkeen. Meillä on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Voit olla alaa opiskeleva, työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. Lääkehoidon osaaminen tulee myös osoittaa. Työkokemus ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä. Erityisesti toivomme sinulta kuitenkin löytyvän aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista elämänasennetta. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä on kattava koulutusympäristö, josta voit kaikille kuuluvien koulutusten lisäksi valita myös muita itseäsi kiinnostavia koulutuksia. Myös työpaikan ulkopuolella järjestettävät koulutukset sekä itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Soila Toivola, p. 040 570 3649, soila.toivola@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tuntityöntekijän paikkaa tästä

Hae vakituista paikkaa tästä


Tutustu Iltatuulikotiin lisää täällä.

Iltatuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.