Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA ja HOIVA-AVUSTAJIA keikkatyöhön Kotikylä Tuulikotiin Lahteen

Julkaistu: 2021-01-21

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelutalo Tuulikoti tarjoaa turvallisen kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelutalo sijaitsee Lahdessa Myllypohjan kaupunginosassa rauhallisella, luonnonkauniilla alueella. Tuulikodin asukkaille tarjotaan turvallinen, esteetön, virikkeellinen ja kodikas ympäristö. Tuulikoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Etsimme nyt Tuulikotiin keikkatöihin useita hoitajia tai hoiva-avustajia. Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Hoiva-avustajille alan koulutus katsotaan eduksi.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Kultanen, p. 050 301 1126, paivi.kultanen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 7.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. HAKUAIKAA JATKETTU

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.