Hem
Yhteystiedot

Haemme kahta LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Tuulikotiin Lahteen

Julkaistu: 2021-11-15

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Kotikylä Tuulikoti tarjoaa turvallisen kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelukoti sijaitsee Lahdessa Myllypohjan kaupunginosassa rauhallisella, luonnonkauniilla alueella. Tuulikodin asukkaille tarjotaan turvallinen, esteetön, virikkeellinen ja kodikas ympäristö. Tuulikoti on asukkaidemme koti, jossa hoitajat toteuttavat toimintakykyä ylläpitävää ja tukevaa toimintaa.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt joukkoomme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Lähihoitajana työpäiväsi muodostuu esimerkiksi asukkaiden auttamista ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidossa ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta. Meille tärkeää on kuntouttava työote, jolla tuetaan asukasta toimimaan omien voimavarojen mukaan.
Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Asukkaan silmistä, eleistä ja kiitoksesta näet ja koet onnistumisesi työssä. Järjestät asukkaille myös pieniä virikehetkiä tai yhteisiä peli- tai lukuhetkiä. Käytämme apunamme SävelSirkku-ohjelmapalvelua.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Lisäksi arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Yksikkömme vahvuuksia ovat loistava työyhteisö sekä joustava työajan käyttö ja -suunnittelu. Sinulla on myös saatavilla esihenkilön ja työkavereiden täysi tuki ja kannustus tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Työyhteisössämme vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri.

Henkilökuntamme on koulutettua: palvelukodissamme on kolme sairaanhoitajaa, 12 lähihoitajaa, kolme hoiva-avustajaa sekä laitoshuoltaja. Lisäksi fysioterapeutti on läsnä yhtenä päivänä viikossa. Myös geriatrin palvelut ovat käytettävissämme.

Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Kultanen, p. 050 301 1126, paivi.kultanen@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.12.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan, että luemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Hae paikkaa

Tutustu Tuulikotiin täällä.


Kotikylä Tuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.