Hem
Yhteystiedot

Kiinnostaisiko sinua opiskella LÄHIHOITAJAKSI tai HOIVA-AVUSTAJAKSI oppisopimuskoulutuksella? Hae meille Kotikylä Iltatuuleen Iittiin!

Julkaistu: 2022-05-06

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Oletko opiskelemassa lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi ja haluaisit suorittaa opintosi loppuun oppisopimuksella? Nyt siihen on mainio tilaisuus, sillä haemme nyt oppisopimusopiskelijoita ikäihmisten palvelukoti Iltatuuleen!

Palvelukoti Iltatuuli sijaitsee maalaismaisemassa Iitin Kausalassa, mutta kuitenkin keskustan tuntumassa palvelujen välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotikylä Iltatuuli tarjoaa kodin 24 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat palveluasumista tai tehostettua palveluasumista. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta huolehtii arjen sujumisesta ja asukkaiden viihtyvyydestä. Henkilökunnalta löytyy muun muassa geriatrian ja fyysisen kuntoutuksen erikoisosaamista. Kodissa eletään elämänmakuista arkea, jossa asukkailla on mahdollisuus elää omaa elämäänsä omaa tuttua rytmiä noudattaen. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakas ja asiakkaan hyvän elämänlaadun tukeminen.

Millainen työ sinua odottaa?

Työ palvelukodissamme on monipuolista ja ihmisläheistä. Työpäiväsi koostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta sekä yleisestä hyvinvoinnista huolehtimisesta. Päivääsi voi tilanteen mukaan kuulua myös kodin arkeen osallistumista välillisen työn muodossa. Työ on kaksivuorotyötä, mutta myös yövuorot ovat mahdollisia lääkelupien ja tenttien suorittamisen jälkeen.

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Oppisopimusopiskelijana pääset heti kiinni työelämään, ja saat kerrytettyä arvokasta työkokemusta. Sinulla on nimetty työpaikkaohjaaja, joka ohjaa sinua työtehtävissä työpaikalla ja tukee kehitystäsi.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet joko aloittanut tai aloittamassa lähihoitajan tai hoiva-avustajan opinnot. Työkokemus ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä. Erityisesti toivomme sinulta löytyvän aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista elämänasennetta. Työpaikkamme on savuton. 

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen, tuen ja ohjauksen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi turvallisessa ympäristössä. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Tule tekemään merkityksellistä sosiaalialan työtä kanssamme, hyvässä ja innostavassa työyhteisössä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Soila Toivola, p. 040 570 3649, soila.toivola@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja oppisopimus alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.


Hae paikkaa

Huomasithan, että meille haetaan hoitajia myös vakituiseen työsuhteeseen ja tuntityöhön? Lue lisää täältä


Tutustu Iltatuulikotiin lisää täällä.

Iltatuulikoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.