Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Wilhelmiinakotiin Hollolaan

Julkaistu: 2021-08-27

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humanan Wilhelmiina on 12-paikkainen kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille suunnattu kodinomainen asumisyksikkö Hollolassa. Asukkaamme osallistuvat yhdessä ohjaajien kanssa arjen suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapamme perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jossa huomioidaan asukkaan olemassa olevat taidot ja tuetaan omatoimisuutta. 

Etsimme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Arvostamme lisäksi työkokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Salo, p. 050 576 9387, minna.salo@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Tutustu Wilhelmiinaan täällä.


Wilhelmiinakoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.