Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Lahteen Namikan pienryhmäkotiin OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-03-17

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Namikan Pienryhmäkoti koostuu kahden erilaisen yksikön palveluista huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille 12-17-vuotiaille nuorille. Namika 1 on erityisyksikkö, joka tarjoaa sijoitetuille nuorille fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti turvallisen kasvuympäristön. Yksikön toiminta perustuu aktiiviseen omaohjaajatyöskentelyyn yhdessä nuoren ja tämän perheen kanssa. Arki yksikössä on strukturoitua ja tasaista.

Namikan toiminnassa korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä omalla persoonallaan ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Uskomme, että onnistumme työssämme parhaiten myönteisellä ja huomioivalla kasvatus- ja vuorovaikutustavalla. Aito ja runsas positiivinen vuorovaikutus jokaisessa arjen tilanteessa on osa nuoren huomioivaa kasvatusta.

Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Ohjaaja osallistuu nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja) tai toisen asteen tutkintoa, ja valmiutta kolmivuorotyöhön. Kokemus lastensuojelusta katsotaan isoksi eduksi.

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Työ on haasteellista, ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, sekä osallisuuden tukeminen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Eva Hämäläinen, p. 044 047 9285.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Hae paikkaa

Tutustu Namika 1:n täällä.

 

Namikan Pienryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.