Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Lahteen Namikan pienryhmäkotiin vaativan laitoshoidon yksikköön OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-08-16

Kaikille lastensuojelupalveluillemme yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Humanan Namikan pienryhmäkoti on yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista lastensuojeluyksiköistä. Toimintamme koostuu kahden erilaisen yksikön palveluista huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille. Toiminta-ajatuksena Namikassa on huomioiva kasvatus ja yhteiskasvattajuus.
 
Ohjaaja osallistuu nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä omalla persoonallaan ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Uskomme, että onnistumme työssämme parhaiten myönteisellä ja huomioivalla kasvatus- ja vuorovaikutustavalla.
 
Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sairaanhoitaja, sosionomi, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti) tai soveltuvaa toisen asteen tutkintoa sekä kokemusta lastensuojelun laitostyöstä. Lisäksi voimassa oleva hygieniapassi ja ajokortti ovat työssä välttämättömiä. Työ on kolmivuorotyötä. 
 
Arvostamme joustavaa työskentelyotetta. Työ on haasteellista, ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, sekä osallisuuden tukeminen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa. 
 
Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heli Niemi, p. 044 047 9283. 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.9.2021. Hakuaikaa jatkettu! 

Hae paikkaa

 
Namikan pienryhmäkotiin voit tutustua lisää täällä.

Namikan pienryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.