Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJIA Päijät-Hämeen alueelle

Julkaistu: 2021-11-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Haluatko olla mukana aloittamassa jotain uutta?

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Nyt olemme laajentamassa avopalveluissa toimintaamme myös Päijät-Hämeen alueelle. Tarkoituksenamme on tuottaa Päijät-Hämeen alueella monipuolisesti sosiaalialan kotiin vietäviä palveluita laadukkaasti ja ammattitaidolla. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uutta toiminta-aluetta niin, että taustalla on koko ajan vankka osaamisen kokemus ja tuki Humanasta. Etsimme uuteen joukkoomme aluksi tuntityöntekijöitä ja toiminnan vakiintuessa myös kokoaikaisia vakituisia työntekijöitä.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin ja hänen luonnollisiin ympäristöihinsä vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön.

Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi, perhetyön asiakkaiden kanssa saatetaan pohtia kodin sääntöjä ja kodin tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Aikuistyön asiakkaan kanssa voidaan suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita ja jalkautua asiointiavuksi. Työmme on monipuolista ja mikä parasta, asiakkaiden prosessit etenevät kauttamme.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työpaikan. Uudella alueella on mahdollisuus luoda uudenlaisia toimintatapoja. Työn tukena on saatavilla oleva esihenkilö ja työkaverit. Humanalla on omia koulutuksia kuukausittain asiakastyöstä nouseviin asioihin liittyen. Jokainen työntekijä saa tuoda oman persoonansa ja vahvuutensa työssä esiin. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan tutkintoa ja kokemusta sosiaalialalla työskentelemisestä. Ajokortti on kotiin vietävissä palveluissa välttämätön.

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista ja toista kunnioittavaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Koska asiakas on toimintamme ytimessä, teemme joustavasti töitä asiakkaan tarpeen mukaisesti myös iltaisin ja välillä viikonloppuisin.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maarit Tuovinen, puh. 050 434 5272.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 31.12.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivia henkilöitä löydettyämme.


Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.