Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJIA Päijät-Hämeen alueelle

Julkaistu: 2022-04-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Haluatko olla mukana aloittamassa jotain uutta?

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Nyt olemme laajentamassa avopalveluissa toimintaamme myös Päijät-Hämeen alueelle. Tarkoituksenamme on tuottaa Päijät-Hämeen alueella monipuolisesti sosiaalialan kotiin vietäviä palveluita laadukkaasti ja ammattitaidolla. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uutta toiminta-aluetta niin, että taustalla on koko ajan vankka osaamisen kokemus ja tuki Humanasta. Etsimme uuteen joukkoomme tuntityöntekijöitä ja toiminnan vakiintuessa myös kokoaikaisia vakituisia työntekijöitä.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Työsuhde on määräaikainen ja työaika vaihteleva. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin ja hänen luonnollisiin ympäristöihinsä vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön.


Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia ja työajat vaihtelevia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi, perhetyön asiakkaiden kanssa saatetaan pohtia kodin sääntöjä ja kodin tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Aikuistyön asiakkaan kanssa voidaan suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita ja jalkautua asiointiavuksi. Työmme on monipuolista ja mikä parasta, asiakkaiden prosessit etenevät kauttamme.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen. Uudella alueella on mahdollisuus luoda uudenlaisia toimintatapoja. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua ja tuoda oma osaamisesi yksikön kehittämistyöhön, jota tehdään yhteistyössä henkilöstön ja muun johdon kanssa. Panostamme moderniin esihenkilötyöhön ja tarjoamme esihenkilötyötäsi tukevia koulutuksia oman koulutusympäristömme Humana Akatemian kautta. Meille on tärkeää, että voit toteuttaa työssäsi sydäntäsi. Sinua odottavat mainiot ja asialleen omistautuneet työkaverit ja aito tekemisen meininki. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveysalan alempaa korkeakoulututkintoa tai sitä vastaavaa aiempaa opistotasoista tutkintoa. Soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinnot. Huomioimme myös sosiaali-, terveys-, kasvatus-, opetus- tai liikunta-alan alan perustutkinnon tai näitä vastaavan tutkinnon. Soveltuvia tutkintoja ovat myös esimerkiksi lähihoitajan, nuoriso-ohjaajan tai yhteisöpedagogin tutkinto. Lisäksi odotamme, että sinulla olisi työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään vuoden ajalta.

Ajokortti on kotiin vietävissä palveluissa välttämätön. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista ja toista kunnioittavaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Koska asiakas on toimintamme ytimessä, teemme joustavasti töitä asiakkaan tarpeen mukaisesti myös iltaisin ja välillä viikonloppuisin.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Niina Summanen, puh. 0504698597 ja toiminnanjohtaja Nina Siikonen, puh. 0503298828.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 29.5.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivia henkilöitä löydettyämme.

Hae paikkaa

Humanan Avopalvelut on osa johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.