Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kahta VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Namikan pienryhmäkotiin Lahteen

Julkaistu: 2021-10-18

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Namikan pienryhmäkoti on yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista lastensuojeluyksiköistä. Toimintamme koostuu kahden erilaisen yksikön palveluista huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille. Namikan toiminnassa korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä omalla persoonallaan ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen. Uskomme, että onnistumme työssämme parhaiten myönteisellä ja huomioivalla kasvatus- ja vuorovaikutustavalla.

Huomioivaan kasvatukseen kuuluu tärkeänä osana kuulluksi ja nähdyksi tuleminen. Huomioiva kasvatusarki pitää sisällään empaattisuutta ja kannustavuutta. Arjessa keskustellaan nuorten kanssa sekä rakennetaan yhdessä nuorta tukevaa arkea. Arjen toiminnassa kunnioitetaan nuoren tunnetiloja sekä kuvataan niiden vaihtuvuutta. Tuetusti opetellaan elämää tunteiden kanssa sekä niiden hallintaa. Aito ja runsas positiivinen vuorovaikutus jokaisessa arjen tilanteessa on osa nuoren huomioivaa kasvatusta. Huomioiva arki on meidän tapamme onnistua erikoislaitoshoitoa vaativien asiakkaiden arviointi- ja kriisityössä.

Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa sairaanhoitajaa Namika 1 erityisyksikköön sekä lisäksi Namika 2 vaativaan yksikköön. Sairaanhoitajana vastaat oman yksikkösi osalta lääkehoidosta yhteistyössä lääkärin kanssa. Toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Namika 1 -yksikössä työ on kolmivuorotyötä ja Namika 2 -yksikössä kaksivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä sekä osaaminen päihdetyöstä ja psykiatriasta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Lisätietoja tehtävistä antaa Namika 1 -yksikön osalta yksikönjohtaja Sanna Tallgren, p. 044 047 9285 ja Namika 2 -yksikön osalta yksikönjohtaja Inka Helsingius, p. 044 0479 286.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Hae paikkaa

 
Namikan pienryhmäkotiin voit tutustua lisää täällä.
 

Namikan pienryhmäkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.