Hem
Yhteystiedot

Haemme YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ kehitysvammaisten asumisyksikkö Wilhelmiinakotiin Hollolaan

Julkaistu: 2021-11-15

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humanan Wilhelmiina on 12-paikkainen kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille suunnattu kodinomainen asumisyksikkö Hollolassa. Wilhelmiinassa jokainen asukas voi elää oman näköistään elämää ja henkilöstön tehtävä on kulkea rinnalla sekä opastaa asukasta hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Työskentelytapamme perustuvat kuntouttavaan työotteeseen, jossa huomioidaan asukkaan olemassa olevat taidot ja tuetaan omatoimisuutta. Hoivakodissamme vallitsee hyvä ja iloinen yhteishenki.

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme nyt joukkoomme yksikön päällikköä vastaamaan kodin toiminnasta. Yksikön päällikön työ on päivätyötä, ja hän osallistuu myös yksikön hoitotyöhön.

Mitä odotamme sinulta?

Toiminnasta vastaavalla lähiesihenkilöllä tulee olla sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkinto tai sitä vastaava tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus sosiaali- ja/tai terveydenhuollon alalta viimeiseltä viideltä vuodelta. Arvostamme työkokemusta erityisesti kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Odotamme sinulta myös sitoutumista, innovatiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä esihenkilökokemusta. Työssä tarvitaan kykyä toimia rakentavasti muutostilanteissa, innostuneisuutta ja valmiutta itsensä sekä työn kehittämiseen.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua ja tuoda oma osaamisesi yksikön kehittämistyöhön, jota tehdään yhteistyössä henkilöstön ja muun johdon kanssa. Meille on tärkeää, että voit toteuttaa työssäsi sydäntäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka Melin, p. 050 461 4569, jukka.melin@humana.fi.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Tutustu Wilhelmiinaan täällä.


Wilhelmiinakoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.