Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJIA keikkatöihin Jussi-kotiin Tampereelle

Julkaistu: 2021-10-28

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Jussi-koti on 41-paikkainen päihde- ja mielenterveysasiakkaiden tukiasumisyksikkö, jossa tavoitteena on asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen. Työnkuvaan kuuluvat mm. talon yhteisten toimintojen ohjaus ja kehittäminen, kevyt perushoidollinen työ, lääkehoidon toteuttaminen, arjen perustoiminnoissa ohjaaminen ja asuntojen puhtaanapitotyöt erikseen sovituille asukkaille. Asukkailta ei edellytetä täyttä päihteettömyyttä.

Etsimme nyt joukkoomme kahta hoitajaa keikkatyöhön. Työ on kaksivuorotyötä, työskentelemme arkisin klo 7.30 – 17.00 sekä lauantaisin ja arkipyhisin klo 7.30 – 14.30. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Huomioimme tässä haussa loppusuoralla olevat sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat. 

Arvostamme työkokemusta sekä lisäkoulutusta päihdetyöstä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Jussi-koti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.