Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Humanan Kissankulmaan Suodenniemelle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-03-17

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Kissankulma on idyllisessä miljöössä sijaitseva lastenkoti, joka tarjoaa kodinomaista asumista 7-18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Sastamalaan on alle tunnin ajomatka sekä Porista että Tampereelta. Kissankulma tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen ja lämminhenkisen kodin kasvaa ja kehittyä. Meillä tuetaan lapsen ja nuoren itsetuntoa ja minäkuvaa, ja tehdään tiivistä yhteistyötä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Kissankulmassa meille on tärkeää, että lapsi/nuori tuntee osallisuutta ja tulee aidosti kuulluksi. Tästä syystä lapsi tai nuori otetaan aina aktiivisesti mukaan oman elämänsä päätöksentekoon. Toiminnassa painotetaan arjenhallintaa, koulunkäynnin tärkeyttä ja rajat asettavaa aikuisuutta.

Yksikössä työskentelee moniammatillinen ja kehittämismyönteinen työryhmä. Tiimiin haetaan nyt vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Ajoittain lapsilla ja nuorilla saattaa esiintyä eriasteisia terveydellisiä haasteita, jolloin vastaava sairaanhoitaja tuo vahvasti terveydenhuollon asiantuntemuksensa ohjaus- ja asiakastyöhön.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu pääasiassa vastuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisoinnista, vastuu laboratorio- tai lääkärikäyntien toteutumisesta sekä lääkepoikkeaminen seuranta ja arviointi. Vastaava sairaanhoitaja varmistaa, että kaikilla työntekijöillä on asianmukaiset lääkeluvat, seuraa sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistuksia ja jalkauttaa uusia ohjeistuksia käytäntöön. Lisäksi vastuisiin kuuluu lasten ja nuorten terveydentilan seuraaminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa, sekä toimia yhteyshenkilönä yksikön, sekä terveydenhuoltotiimin (lääkäri, psykologi, jne.) välillä. Esimiesvastuuta tehtävässä ei ole. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla on sairaanhoitajan AMK-tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus, sekä mielellään työkokemusta lasten ja nuorten parista. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, tarkka, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Merja Ahonen, p. 050 472 9095, merja.ahonen@humana.fi, tai aluejohtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, p. 040 5239 771, camilla.bergman-karpijoki@humana.fi.

Oletko sinä uusi tiimiläisemme? Jätä hakemuksesi viimeistään 21.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa jatkettu!

Hae paikkaa

Tutustu Kissankulmaan täällä.

 

Kissankulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaali- ja hoiva-alan toimijaa, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2700 työntekijää ja autamme päivittäin 4200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.