Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Humanan Kissanminttuun Lempäälään

Julkaistu: 2022-01-10

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kissanminttu on rauhallisessa miljöössä Lempäälässä sijaitseva lastenkoti, joka tarjoaa kodinomaista asumista sosiaalisesti tai psyykkisesti oirehtiville 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kissanminttu tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen ja lämminhenkisen kodin kasvaa ja kehittyä. Meillä tuetaan lapsen ja nuoren itsetuntoa ja minäkuvaa, ja tehdään tiivistä yhteistyötä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Kissanmintussa meille on tärkeää, että lapsi/nuori tuntee osallisuutta ja tulee aidosti kuulluksi. Tästä syystä lapsi tai nuori otetaan aina aktiivisesti mukaan oman elämänsä päätöksentekoon. Toiminnassa painotetaan arjenhallintaa, koulunkäynnin tärkeyttä ja rajat asettavaa aikuisuutta.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Sairaanhoitajana tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa vastuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisoinnista, vastuu laboratorio- tai lääkärikäyntien toteutumisesta sekä lääkepoikkeamien seuranta ja arviointi.

Vastaavana sairaanhoitajana varmistat, että kaikilla työntekijöillä on asianmukaiset lääkeluvat, seuraat sairaanhoitopiirin ja THL:n ohjeistuksia sekä jalkautat uusia ohjeistuksia käytäntöön. Lisäksi vastuisiin kuuluu lasten ja nuorten terveydentilan seuraaminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Toimit myös yhteyshenkilönä yksikön ja terveydenhuoltotiimin välillä. Työ on kolmivuorotyötä.

Pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa työskennellään erilaisilla koulutustaustoilla jokaisen vahvuuksia hyödyntäen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä mielellään työkokemusta lasten ja nuorten parista. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, tarkka, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Vastaavan sairaanhoitajan tehtävään liittyvästä vastuusta maksamme erillistä korvausta. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Vilma Hemminki, p. 050 472 9095, vilma.hemminki@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa

 

Tutustu Kissanminttuun täällä.

 

Kissanminttu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.