Hem
Yhteystiedot

Haemme lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia OHJAAJIKSI Humanan uuteen perustettavaan erityistason lastensuojelulaitokseen Kangasalle

Julkaistu: 2021-11-05

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Toimintamme laajentuessa avaamme kaksi uutta 7-paikkaista lastensuojeluyksikköä Kangasalle. Yksiköiden toiminta on tarkoitus aloittaa helmikuussa 2022, ja etsimme nyt ohjaajia vakituisiin työsuhteisiin. Yksiköt tarjoavat laadukasta, lämminhenkistä ja turvallista, erityistason lastensuojeluasumista 7-17-vuotiaille lapsille, joilla on psykiatrista-, vaikea-asteista nepsy-oireilua tai traumataustaa.

Millainen työ sinua odottaa?

Yksiköissä tulemme toimimaan kuntouttavalla työotteella, tukemaan lapsen ja nuoren itsetuntoa ja minäkuvaa, sekä tarjoamme yksilöllistä hoitoa ja hoivaa. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Eettiset toimintatavat ovat meille Humanassa äärimmäisen tärkeitä ja visiomme on: jokaisella on oikeus hyvään elämään. Haluamme, että lapsi kokee osallisuuden tunnetta ja tulee kuulluksi, joten lapsi otetaan aina aktiiviseksi osaksi mukaan oman elämänsä päätöksentekoon.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa (tai vastaavaa toisen asteen tutkintoa) tai sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja). Tehtäviin valittavilla tulisi olla aikaisempaa kokemusta lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä. Erityisesti arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja, sekä joustavaa työotetta.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Pääset mukaan aivan uuteen työtiimiin, jossa tulemme arvostamaan energistä työotetta, iloa, ystävällisyyttä ja aitoa halua tehdä vaikuttavaa työtä lasten, nuorten ja heidän perheidensä eteen. Tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että työympäristö olisi mahdollisimman mukava ja ilmapiiri hyvä. Työnohjausta tarjotaan heti alusta alkaen, ja henkilöstön osaamista päivitetään säännöllisillä koulutuksilla. Työhön perehdytetään kattavasti ja saat työssäsi esihenkilöiden ja hallintotiimin tuen. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Saat tehdä töitä hienoissa uusissa tiloissa, joiden suunnittelussa olemme huomioineet aistiystävällisyyttä sekä toimivuutta. Sisustussuunnittelija on suunnitellut sisustuksen ja värimaailman, jotta se olisi mahdollisimman rauhallinen, kodikas ja kaunis.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2022.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 6.12.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 lastensuojelupalveluiden aluejohtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, camilla.bergman-karpijoki@humana.fi, puh. 040 5239 771.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

 
Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.